Word lid!

Zit je er ook aan te denken om (weer) te gaan zingen? Wil je eens kijken hoe het er bij de Heksenketel aan toe gaat? Neem dan contact met ons op!

Op de repetitieavond is er gelegenheid kennis te maken met de koorleden en de dirigent/pianiste. Zo kan je alvast de sfeer proeven. In de pauze van de eerste repetitieavond doet de dirigent met de nieuwe leden een stemtest. Dit is om vast te stellen welke stemsoort je hebt (sopraan, mezzosopraan of alt).

Repetities vinden elke dinsdagavond plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur. We doen dit altijd in het COC Cafe van COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 te Den Haag.

Het COC komt op voor de belangen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s). Je hoeft niet tot deze doelgroep te behoren om bij ons te komen zingen. Onze leden hebben op dit gebied respect voor elkaar en dat stellen we van aspirant-leden ook op prijs.

We zouden het leuk vinden je te mogen verwelkomen op een van onze repetities!

We zijn aangesloten bij de Ooievaarspas, dus je krijgt korting op de contributie.

Wat verwachten wij van onze leden
Je hoeft geen noten te kunnen lezen en je hoeft geen geweldige soliste te zijn. Wat wij wel verwachten is, dat je in principe bij alle repetities aanwezig bent. Natuurlijk kan het gebeuren dat je een keer niet op een repetitie kunt komen, in dat geval verwachten we dat je je van tevoren afmeldt.

We geven ongeveer vier tot zes optredens per jaar. In principe streven we er naar dat bij elk optreden het hele koor meedoet. Als je veel repetities voorafgaand aan een optreden gemist hebt, overlegt de dirigent met je of je wel of niet mee kan doen.