Nieuws

2018

VAKANTIE

De Heksen gaan met vakantie! Nee, niet met z’n allen, maar we stoppen wel een paar weekjes met repeteren. Vanaf 17 juli tot en met 21 augustus maken we de hoofden leeg en laden we de batterij weer op. Op dinsdag 28 augustus gaan we er dan weer vol tegenaan, want er staan nieuwe optredens op de agenda. Zoals in september het Zuiderparktheaterfestival. De Heksen wensen al onze fans en volgers een zonnige en muzikale zomer toe.

KOORWEEKEND

Tijdens het koorweekend zijn weer een paar leuke groepsfoto’s gemaakt. Met dank aan Inez Rijnhart. We hebben het fantastisch gehad! Een fijne locatie, mooi weer en leuke vrouwen, vriendschap, saamhorigheid en veel plezier, wat wil je nog meer!

JAARVERSLAG

Het nieuwe jaarverslag is beschikbaar. Lees en geniet mee met het jaarverslag 2017.

De repetities zijn weer in volle gang, de eerste Optredens staan alweer gepland, er zijn nieuwe nummers aan het Repertoire toegevoegd, kortom het wordt een mooi jaar.Ga ons zien! En kom meezingen.

2017

VAKANTIE EN KERSTWENS

Ons optreden op de kerstmarkt werd enthousiast ontvangen. Nu hebben we even vakantie. Op dinsdag 9 januari starten de repetities weer. We wensen iedereen fijne feestdagen en een muzikaal nieuwjaar toe. Wie weet tot ziens op een repetitie of een optreden.

KERSTOPTREDEN 17 DECEMBER

Vrouwenkoor De Heksenketel treedt samen met Mannenkoor Vox Rosa op tijdens de Royal Christmas Fair op het sfeervolle Lange Voorhout. Om 15.00 uur op het evenemententerrein en om 16.30 uur op het podium. We zingen sfeervolle bekende en onbekende liederen om u helemaal in de kerstsfeer te brengen. Tezamen met alles wat de Royal Christmas Fair nog meer te bieden heeft is dit een gezellige besteding van de zondagmiddag en een goede voorbereiding op de kerst. Kijk voor meer informatie over de kerstmarkt op www.royalchristmasfair.nl.

FESTIVALS

We hebben genoten van ons optreden op het Haags korenfestival in het Paard en van de bejureerde optredens in Noordwijk op het Balkfestival West. Heb je ons toen gemist?

Op 24 september hebben we opgetreden op het Korenfestival in het Zuiderparktheater. Het was een mooie zonnige dag, wij waren ook zonnig en we hebben heerlijk gezongen. De reacties waren uitermate positief! Op de fotopagina staan wat foto’s van ons optreden (in zwarte broek en witte blouse).

2016

In 2016 traden wij op tijdens het eerste roze korenfestival Tutti (in 2020 in Den Haag!). Een registratie van dit optreden vind je hier: Tutti2016